O nama

Alfa telekom je novi operator koji pruža telekomunikacione usluge fizičkim i pravnim licima i posluje na teritoriji gradske opštine Kostolac. Pružamo telekomunikacione usluge putem BFWA fiksne bežične širokopojasne pristupne mreže.

Mi smo mladi operator koji od prvog dana stavlja korisnika na prvo mesto! Pažljivo osluškujemo tržište i formiramo ponudu u skladu sa potrebama i zahtevima korisnika. Intezivno širimo svoju mrežu i unapređujemo usluge koje pružamo!

Zajedno smo jači

Kvalitetne telekomunikacije dostupne svima

Alfa telekom se ponosi svojim ciljem da poveže korisnike u mestima koja do sada nisu bila pokrivena širokopojasnim pristupom brzine veće od 20 Mbps!

Family using laptop in kitchen

Misija

Želimo da svojom ponudom telekomunikacionih usluga postanemo prepoznatljiv brend na teritoriji Kostolca i Požarevca, sa posebnim fokusom na zadovoljstvo korisnika.

Alfa telekom je operator kod koga nema call centra, nema čekanja na listi, nema slanja mejlova. Sa nama znate na čemu ste. Nema skrivenih troškova, nerazumljivih ugovora od 50 strana (naš ugovor ima samo jednu stranu!), podrške na koju čekate danima, i slično.

Vizija

Alfa telekom će se u narednom periodu širiti na sva mesta u okviru gradske opštine Kostolac, a zatim i u mestima u okviru opštine Požarevac.

Stvorićemo jak brend, koji kod korisnika odjekuje pozitivnom energijom, kroz intenzivan rad na unapređenju kvaliteta usluga, uvođenjem inovativnih paketa, i prilagođavanjem cene usluga kako bismo se uklopili u svačiji kućni budžet!

Alfa telekom je drugačiji operator. Mali smo, što nam daje mogućnost da pružimo superiorno korisničko iskustvo, i da se posebno posvetimo svakom korisniku i njegovim potrebama.