O nama

Alfa telekom je brend pod kojim UKT KLENOVNIK pruža telekomunikacione usluge fizičkim i pravnim licima.

Alfa telekom predstavlja brend od poverenja koji posluje na teritoriji gradske opŔtine Kostolac i pruža telekomunikacione usluge putem BFWA fiksne bežične Ŕirokopojasne pristupne mreže.

Mi smo mladi operator koji od prvog dana stavlja korisnika na prvo mesto! Pažljivo osluŔkujemo tržiŔte i formiramo ponudu u skladu sa potrebama i zahtevima korisnika.

Intezivno Å”irimo svoju mrežu i unapređujemo usluge koje pružamo! Poslujemo od januara 2023. godine.

UKT KLENOVNIK je kod RATEL-a registrovan kao operator bežičnih telekomunikacija po režimu opÅ”teg ovlaŔćenja od 23.01.2023. godine na teritoriji Kostolca.

Udruženje korisnika telekomunikacija Klenovnik je neprofitno nevladino udruženje građana osnovano u cilju unapređenja kvaliteta telekomunikacija u Klenovniku i Kostolcu, kao i unapređenju informisanosti građana o telekomunacionim uslugama, značaju telekomunikacija za razvoj privrede, obrazovanja i medicine.

Misija

Želimo da svojom ponudom telekomunikacionih usluga postanemo prepoznatljiv brend na teritoriji Kostolca i Požarevca, sa posebnim fokusom na zadovoljstvo korisnika.

Alfa telekom je operator kod koga nema call centra, nema čekanja na listi, nema slanja mejlova. Sa nama znate na čemu ste. Nema skrivenih troŔkova, nerazumljivih ugovora od 50 strana (naŔ ugovor ima samo jednu stranu!), podrŔke na koju čekate danima, i slično.

Alfa telekom je drugačiji operator. Mali smo, Å”to nam daje mogućnost da pružimo superiorno korisničko iskustvo, i da se posebno posvetimo svakom korisniku i njegovim potrebama.

Vizija

Alfa telekom će se u narednom periodu Å”iriti na sva mesta u okviru gradske opÅ”tine Kostolac, a zatim i u mestima u okviru opÅ”tine Požarevac.

Stvorićemo jak brend, koji kod korisnika odjekuje pozitivnom energijom, kroz intenzivan rad na unapređenju kvaliteta usluga, uvođenjem inovativnih paketa, i prilagođavanjem cene usluga kako bismo se uklopili u svačiji kućni budžet!